top of page
Foto 2020-07-22 18 34 35_edited.jpg

Skrutten kommer

Lansering: September 2020

Författare: Erik Söderlund

Illustratör: Kinna Andersson

ISBN: 978-91-519-5662-6

Tryck: Print Best

Toppbild_boksidan.png

Det hände i verkstaden. Bilen var lagad, men plötsligt var Pappan trasig. Vad man än frågade honom stirrade han stelt och svarade bara ”Ja. Nej. Vet inte”. Hur lagar man en trasig Pappa när inte ens saft och bullar hjälper? Och det är bråttom. Vilken dag som helst kommer Skrutten!

 

Skrutten kommer är en humoristisk berättelse kombinerad med färgstarka detaljrika illustrationer för barn 3–6 år. Temat är oro, nedstämdhet, ångest – eller vad man nu vill kalla detta tillstånd som de flesta av oss drabbas av någon gång i livet. Kan oron i denna berättelse rent utav vara en manlig förlossningsdepression? Kan det få finnas en sådan? Berättelsen handlar också om kärlek, vänskap och den största lyckan.

Foto 2020-07-22 18 48 35_edited.jpg

Ord om boken

”Det är en ovanligt verklig historia där ingenting är så perfekt som vi brukar förvänta oss av barnböcker. Slutet blir hoppfullt och andas kärlek.”

– Jorun Modén (författare och frilandsjournalist)

”Det är fint att se hur alla runt omkring honom försöker fånga upp honom och bilderboken skapade fina samtal mellan Philip och mig. Fina illustrationer i hipster anda.”

– AC (driver @gustavsbokhylla på Instagram)

”En bok med fina och roliga illustrationer tillsammans med en välskriven text. Skrutten kommer är både allvarlig, små spännande och händelserik.”

– Mona (driver @i_min_bokhylla på Instagram)

bottom of page