top of page

Studiecirkelmaterial

Här har vi samlat studiecirkelmaterial kopplat till vår utgivning. Allt material är gratis och fylls på löpande. 

Fittskrift

Att lära sig mer om fittor är ännu roligare tillsammans med andra. Genom att dela med sig av egna frågor, tankar eller erfarenheter blir insikterna djupare och lärandet roligare. Studiecirklar är ett jättebra sätt att lära sig tillsammans med andra. Flera av oss som varit med och skrivit Fittskrift har också varit med att starta och driva studiecirklar om fittor.

 

 

Studiecirkelmaterial Fittskrift

Boken Fittskrift är på många sätt inspirerad av de erfarenheterna och de olika kapitlen passar bra att använda som utgångspunkt för olika träffar. Vi har därför tagit fram ett diskussionsmaterial som kan användas i samband med studiecirklar eller för den delen lika gärna tillsammans med vänner och bekanta i andra sammanhang. Materialet är gratis och tillgängligt nedan.

Kontakta författarna

Har du frågor eller vill ha inspiration för att dra igång en cirkel får du gärna kontakta oss på fittskrift@gmail.com. Vill du att någon av oss som skrivit boken kommer och föreläser är du också välkommen att höra av dig till oss. 

Hur startar jag en studiecirkel?

Att starta en studiecirkel är enkelt, allt som behövs är egentligen du och två personer till som vill lära er något tillsammans. Det finns många olika studieförbund att välja mellan samt få hjälp av. Hos ABF finns till exempel en jättebra steg-för-steg-guide och på Studiefrämjandets hemsida finns också massor av bra info.

bottom of page